Samarbete med Barrabes

Luleklättrarna är stolta att få presentera ett samarbete med Barrabes och inleds under upprustningen av Åbergsfortet 5 maj.
barrabes.se

En liten introduktion
Barrabes är ett av Europas ledande näthandelsföretag inom klättring, skidåkning och friluftsliv. Vi erbjuder våra kunder de senaste produkterna från outdoor-världen, till de bästa priserna.

Barrabes är ett familjeföretag som startades i den lilla byn Benasque i den spanska delen av Pyrenéerna. En idyllisk plats som ligger vid foten av Pyrenéernas högsta berg Aneto, ett perfekt ställe för alpinism, skidåkning, klättring och långvandringar. I Benasque har det under flera generationer funnits en liten butik där vandrare och bergsklättrare kunde köpa diverse utrustning. Den lilla butiken växte och blev större tills de år 1996, under internets ungdomsår, började sälja sina varor online.

Sedan dess har Barrabes inte slutat att växa och har nu blivit en referenspunkt inom Europas friluftshandel, med sju butiker i Spanien och ett antal webbversioner för olika länder; Frankrike, Storbritannien, Tyskland och nu Sverige. Det som vi är mest stolta över är att vi fortsätter att arbeta som ett familjeföretag baserat på bergsälskare och andra friluftsmänniskors värderingar: engagemang, hårt arbete och en kärlek till naturen. Därför är vår hemsida inte bara en online-butik, utan vi publicerar även nyheter, produkttester, videor och råd. Vår främsta motivation är att kunna dela med oss av glädjen att njuta av naturen.

Vi som älskar bergen och naturen kände att det inte var tillräckligt att arbeta i Sverige via den internationella sidan och därför tog vi initiativet att starta Barrabes.se för nio månader sedan. Nu befinner vi oss närmare de personer som tycker om att vara i naturen och njuta av sin hobby. På Barrabes.se hittar du samma produkter och självklart Barrabes goda service, men med tillägget att vi nu har en svensk hemsida och vår kundtjänst i Uppsala. Vi ser verkligen fram emot att kunna dela och sprida information gällande friluftsaktiviteter i Sverige, så som klättring, alpinism, skidåkning, trailrunning och vandring.